Om hjemmesiden - Skedsmo Flyttebyrå

Flyttebyrå Skedsmo - En portal for flytting

Vi tilbyr lokale flyttetjenester. Flyttebyråer fra Oslo kan koste mye på grunn av kjøretid. Vi utfører de beste flyttetjenester i og rundt Skedsmo. Lillestrøm og Omegn eller Nittedal og Omegn.

Ved siden av flyttetransport kan vi også tilby rydding, kasting av gamle møbler, dødsbo o.l.

Ta kontakt for en hyggelig flytteprat. Vi vil gjøre vårt beste for ditt flytteoppdrag!

Jurdisk eier og ansvarlig

Juridisk meddelelse: www.skedsmo1.no eies og drives av Sandvika Flyttebyrå DA.

Vennligst merk at hjemmesiden www.skedsmo1.no er en portal som eies og drives av Sandvika Flyttebyrå DA. Sandvika Flyttebyrå DA er et juridisk registrert selskap i samsvar med gjeldende lover og forskrifter.

All informasjon, innhold og tjenester som tilbys på www.skedsmo1.no er underlagt de juridiske vilkårene og betingelsene som er fastsatt av Sandvika Flyttebyrå DA. Enhver bruk av nettstedet er underlagt disse vilkårene og betingelsene, og du er ansvarlig for å være kjent med og overholde dem.

Sandvika Flyttebyrå DA tar alle rimelige tiltak for å sikre at informasjonen som presenteres på www.skedsmo1.no er nøyaktig og oppdatert. Imidlertid påtar vi oss ikke ansvar for eventuelle feil eller unøyaktigheter i innholdet. Bruk av informasjonen på eget ansvar.

Videre vil vi gjøre oppmerksom på at enhver bruk av www.skedsmo1.no, inkludert men ikke begrenset til tilgang, surfing og interaksjon, er underlagt gjeldende lover og forskrifter i henhold til jurisdiksjonen der du opererer.

Hvis du har spørsmål om eierskapet eller driften av www.skedsmo1.no, vennligst kontakt Sandvika Flyttebyrå DA direkte for mer informasjon.

Vennligst les nøye gjennom våre juridiske vilkår og betingelser før du bruker www.skedsmo1.no. Ved å fortsette å bruke nettstedet, godtar du å være bundet av disse vilkårene og betingelsene.